torsdags fint


I lost it all when we drifted apart


i can't get enough

kid cudi är helt seriöst en av dom sexigare männen på den här jorden.
kan aldrig få nog av han. så het, så rolig. alla rätt, 10 av 10. muumms

a mess..


trust issues

åh vilka mysiga dagar! i onsdags mötte jag frida på en lång promenad, slutade med att vi gick hem till mig och kollade på fjorton suger och slaggade. i torsdags kollade vi på ett par filmer och tog det lugnt bara, blev bland annat pineapple express, harry potter och beastly. igår åt vi frukost till "cherry" lite konstig film haha men han är gullig. sen skjutsade vi hem bravca och arre och sen åkte frida hem. hade myskväll med mamma till idol, med ostbricka och massa gott :) sen runt 12 åkte jag in mot entourage och mötte mimmi för att sen röra mig mot fabriken och träffa grabbarna. va där till stängning och sen gick vi runt lite i solna innan jag drog mig hemåt. ush var inte hemma förrän halv 6 vilket känns i kroppen idag..  men ska snart ned till centrum och handla, jag mamma och frida ska käka middag och sen blir det the subways på debaser med hq :) ibland är livet bra! fast längtar lite till att få vara ensam hehe. men fotbollssöndag, då jäklar ska jag lyxa till det.

broken jaw

Tjejer blir kära i det dom hör
Killar blir kära i det dom ser
Det är därför tjejer sminkar sig och killar ljuger


hehe


i belong to me

ush, jag lever i någon typ av dvala. stängt in mig, legat under täcket och kollat tv i några dagar. så extremt skönt men samtidigt oroande att jag trivs så bra i ensamheten. vad många inte förstår med mig är jag uppskattar utrymme och att vara ensam så otroligt mycket, mer än många andra saker i livet. ändå pressar vissa människor på och försöker dra mig ur det. svårt att förstå sig på.. men anyhow. försöker gå emot mig själv lite granna och har smörjt in mig med brun utan sol och målat om mina glittriga naglar. gud vad jag älskar glitter! snart börjar fotbollen, och jag är laddad som få. mammas man åkte till indien idag, han ska vara där 2 veckor. JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK!! varför lämna kvar oss i den här skitförorten (skoja älskar ju egentligen solna)
vill göra något drastiskt med mig. färga håret ljust, raka av mig det, skaffa en bebis, börja sminka mig riktigt hårt och klä mig i buffaloskor. helst av allt vill jag ha ljusrosa hår. men vet liksom inte var man börjar?


jag var tvungen att stanna

ni måste lyssna på den här låten.
gråter floder. så otroligt fin.
http://youtu.be/vZ-MYrSDObI


true to myself

shooo hörrni! i fredags kollade jag idol med familjen, sen gled jag in till lion och hämtade lite pengar innan jag åkte hemåt igen. var en lugn och fin fredag helt enkelt :) på lördagen käkade jag och moa ute och gick runt i lite affärer, mysigt:) sen mötte jag frida när hon slutade så åkte vi hem till henne och fixade pizzor och drack lite vin. amanda och leyla kom med sen också:) amanda skulle jobba natt så jag, frida och leyla mötte sofia och så gick vi till HQ och firade honom hela natten! igår så var jag braaa bakis och det tog till och med emot att se på fotbollen haha men var bara att bita ihop och åka hem till vår extra familj och ha födelsedags middag för mille :) var sååå gott, alla satt i matkoma resten av kvällen haha. runt 7 åkte jag, ivana och mille och hämtade victor och så åkte vi till västerås. fick se milles fina lägenhet :) sen åkte jag och ivana hem igen. har sovit som en stock inatt för första gången på riktigt länge, känns ovanligt. har vart och fikat med frida och ska snart hjälpa mamma med maten och så ska jag ta igen lite serier och fotboll! har fått en ny iphone nu, sååååå lycklig säger ja ba!!! hehe så det blir att pula lite med den. hoppas ni mår bra!

dahlbäck/hassle

idag är verkligen ingen bra dag. har bara legat i feber på soffan och druckit litervis med te..
så här har ni en liten låt.

i'll be fine once i get it


bad boys

igår blev det en fika hemma hos med mig frida medans vi väntade på lite filmer, gick dock sååå segt så vi tog med oss oc boxarna till henne istället :) frida fixade middag och så kollade vi på matchen, så jävla sköööönt!!!! vet inte vad jag skulle ta mig till om vi inte skulle gått vidare. efter det blev det några avsnitt oc, lite skitsnack och sen slagg. vaknade, kollade topmodel och sen cyklade jag hem. har vart en sväng ned till centrum och sett några avsnitt av castle, annars har det inte hänt mycket alls idag. ska snart ut och ta en powerwalk, inte det smartaste när man är dödsfökyld hehe men känner mig otroligt taggad. ikväll ska tjejerna ut men jag orkar verkligen inte så tänkte nog kolla på dom nya two and a half men avsnitten!
här har ni lite randoms också.
lögnerna hos skavlan
calvin harris + dada life

still im dying with every step i take

hallå där! i fredags var jag inte hemma förrän 7, helt sjuk kväll men det var trevligt att träffa alla igen :) i lördags blev det lion med frida och sumpan killarna, sen vidare till entourage. perfekt lördag helt enkelt. igår tog jag det lugnt hela dagen eftersom jag åkt på en riktig killer förkylning och mot kvällen blev det bio med shitson och frajda, vi såg crazy, stupid, love. riktigt bra film!! sen hem till frida och käka knäckisar och kollade på "dying breed" haha egentligen har vi skräckis paus för det är allt vi sett senaste tiden men den här var mest äcklig. cyklade hem imorse och nu ska det bakas med moa och emilja! emma har kommit hem från montenegro nu och hon pratar bara serbiska så det är rätt svårt att förstå sig på henne haha. ska möta frida efter jobbet så blir det filmkväll.

palm springs is for lovers

i lördags sprang jag på min andra halva när vi var ute
hon vinkade till mig som att jag var vem som helst
eller det var inte ens en vink, hon rörde på fingrarna lite
log ett tillgjort leende och tänkte gå vidare som ingenting
jag tog tag i henne och bytte några ord och fick ett suck tillbaka
innan hon svarade, endast för att vara artig

mitt hjärta låg där på dansgolvet, utslitet, torrt och ensamt
just i den sekunden dog något i mig. den delen som var du & jag


det är svårt att spara ett minne som är förbrukat

för att dölja hur extremt blek jag är sitter jag nu med en dos brun utan sol. bland det värsta jag vet och det stinker så in i helskotta men jag har ju endå ingen kille så vad gör det... (kanske en anledning till att jag aldrig kommer få en heller) det absolut finaste jag vet är solbränna. åååh om jag hade pengar till solarium. eller om mamma kunde valt en annan pappa, typ en spanjor..... men anyhow, kom nyss hem från jobbetoch ska snart dra igång några avsnitt south park innan det är läggdags. imorgon jobbar jag 11.00-20.00 blööööh jätte stressig dag också för ägget fyller år och elize fyller år och alla är på olika ställen... hehe men lite stress är väl bra för hjärtat. går förresten skitbra på jobbet, dock hade jag aldrig trott att så många människor skulle ta fel på burger king och mcdonalds haha. som det ser ut nu så är jag ledig i helgen men ska försöka få nattpasset på lördag. harebrahej!


världens finaste


the end

hade den sjukaste drömmen om jedward och tvspel


sitter just nu och äter frukost, tåget går om en timme. hatar verkligen frukost. är inte alls van vid att jobba dagtid eller gå upp såhär tidigt och faktiskt behöva fixa sig men det är väl bra för en. måste ta av mig mitt juggeband och mitt thaiband som jag faktiskt aldrig tar av mig och igår kväll klippte jag av mina naglar och tog bort nagellacket. hoppas verkligen att det är värt det. mitt thaiband ska bringa tur så genom att ta av mig det så kysser jag turen hejdå och välkommnar en helvetes vardag!
den här bilden mmsade ägget till mig igår hehe, be there or be square typ!

loving you

hola! introduktionen gick bra idag, har mått riktigt kasst senaste dagarna dock och det kändes extra mycket under den men efter några timmar var den över så då blev det bumms hem och äta bullar, för idag är min favorit dag på hela året!!! wiiie. börjar jobba redan imorgon och för första gången på evigheter så jobbar jag dag så lär bli tungt att gå upp imorgon. efter jobbet ska jag shoppa med mamma och moa, byta bank och sen hem. jobbar fram tills fredag och efter jobbet så blir det iväg till systemet och sen hem till ägget och fira honom! lördag är det svings tur att firas så blir en kul helg :)! men nuuu blir det gossip girl och så ska jag ringa min fruga!

we found love

i fredags var det fullt upp med singstar och tjejsnack här hemma när mamma och pierre hämtade upp mig för att åka till teten. lägenheten var super fräsch och vi åt jätte god mat! tråkigt nog ska lillebror flytta in där nu men dom kommer ha det jätte bra :D åkte tillbaka till solna och mötte frida och så rörde vi oss in till odenplan och hem till anja där det var bål och ring of fire! sen entourage men där var det tyvärr inte lika kul som resten av kvällen. var hemma vid 4 och då var min säng upptagen så fick lägga mig i soffan och det kändes dagen efter! men var bara att bita ihop för då skulle hela tjocka släkten komma :) blev ännu mer god mat, tårta och massa läsk. har nog druckit flera liter den här veckan så nu är det stopp. arsenal förlorade igår också. mot jävla piss spuds. har fortfarande inte läst tidningen, men milan förlorade också så det kanske fokuseras på mer... idag har jag bara tagit igen mina serier, blev tre avsnitt av vampire diaries säsong tre!! sååååå bra, sen lite glee :) ska strax hoppa in i en dusch sen iväg. imorgon blir det introduktion på burger king, har gått så lång tid och vart så mycket fram och tillbaka så det känns inte bra alls plus att jag kommer jobba nätter men det är väl pengar...

halkar efter


pretty odd

igår blev en lugn kväll, hade migrän hela dagen så kändes bra att ladda upp inför idag istället. tråkigt nog så mår jag fortfarande riktigt dåligt men är bara att bita ihop för ikväll ska vi fira anja och elena :) som tur är så ska båda firas på samma ställe så behöver inte välja någon. just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe, har fixat i ordning tacos till min lillasyster och hennes kompisar och snart hämtar mamma mig så blir det middag hos teten :) och imorgon fyller mosis 13år så då kommer släkten hit men måste försöka träffa denny innan han åker tillbaka till bajslund igen. han är hemma nu över helgen wii. här är en gammal bild på oss, tror den är från 2008?


RSS 2.0